top of page

Zomervakantie groepen

Bijgewerkt op: 24 jun. 2022

Achter de schermen zijn we druk bezig met het realiseren van een vol zomerprogramma voor de kinderen.

Voor veel kinderen (en ouders) duurt zo'n vakantie best lang. Waarom niet een deel van deze tijd gebruiken om aan doelen te werken? Tijdens de vakantie hoeft er geen aandacht naar school of sportclubs waardoor de kinderen alle rust hebben om sprongen vooruit te zetten.


Deze zomer starten we met diverse groepen waarin specifieke vaardigheden geoefend worden. Dit doen we in kleine groepjes zodat het overzichtelijk blijft maar kinderen wel van elkaar kunnen leren én een gezellige tijd kunnen hebben.


Stoomcursus typen zonder tijdsdruk Typ10

In een korte tijd leert uw kind op speelse wijze blind typen met 10 vingers. Binnen de Typ10 methode worden verschillende leerkanalen aangesproken en wordt er op een leuke manier geoefend met het typen. Aan het einde van deze Stoomcursus kan uw kind blind typen met 10 vingers. In de daarop volgende tijd kan uw kind in de online leeromgeving aan de hand van spelletjes oefenen om steeds wat sneller te typen. Er zal nog een terugkomdag gepland worden waarop het examen en de diploma uitreiking zal plaatsvinden.

Typ10 is geschikt voor alle kinderen die liever zonder tijdsdruk werken maar is ook speciaal aangepast voor kinderen met dyslexie, DCD, ASS en ADHD.


Dagen: 3 en terugkomdagen examen op latere data

Leeftijd: vanaf groep 5 of in overleg eerder

Groep: maximaal 8 kinderen

Kosten: 200€ incl examen of op indicatie via de zorgverzekering

Datum: De week van 15-8

Inschrijving: open

De exacte dagen en tijden volgen


Meer informatie over typ10 is te lezen in ons andere blog https://bit.ly/3l1xmxsFijne motoriek


Deze groep is voor kinderen die aan fijne motoriek doelen willen werken. En voor kinderen die er aan toe zijn om naar groep 3 te gaan maar nog een steuntje in de rug kunnen gebruiken voor de schoolse vaardigheden.

Hierbij kunt u denken aan de fijne motoriek, voorkeurshand, knippen, plakken, coördinatie, pengreep, kleuren en knutselen.

Dit zijn vaardigheden die kinderen op school hard nodig hebben om zo optimaal mogelijk te kunnen leren lezen, schrijven, rekenen etc.

Deze groep zorgt er voor dat kinderen zich op een laagdrempelige en leuke manier deze vaardigheden eigen kunnen maken. Zo beginnen ze het schooljaar met een vliegende start!


Dagen: 2

Leeftijd: kinderen uit groep 2-3-4 (volgend schooljaar 3-4-5)

Groep: maximaal 8 kinderen

Vergoeding: vanuit de zorgverzekeraar

Datum: 19 en 20 juli en/of 16 en 17 augustus

Inschrijving: open

De exacte dagen en tijden volgen

Opfrismomenten herfstvakantie 2022

26 oktober - Fijne motoriek ochtend

27 oktober - Typ10 boost middag

De tijden worden nog gecommuniceerd
Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page