top of page

Werken bij

Waarom ook jij een ergotherapeut bij praktijk ten Boom wilt worden

Vrijheid 

Flexibiliteit

Ruimte om te ondernemen

Positief 

Bijzondere werkplekken

Wie ben jij en wanneer sta jij in je kracht? We nemen regelmatig de tijd voor dit soort vragen om onszelf en elkaar beter te leren kennen, zodat ons werk helemaal aansluit op onze persoonlijke talenten en rollen. We geloven dat dit de manier is om gelukkig te zijn in je werk- en daarbuiten. De invulling van je rol en persoonlijke groei zijn binnen ons team dan ook belangrijke thema’s. Dit doen we door middel van wekelijkse start-up, reflectie overleggen, intervisie bijeenkomsten, teamuitjes en expertise groepen. Hiermee willen we jou in je kracht zetten.

 

 


 

Een werkdag bij Ten Boom
Je werkdag begint flexibel, m.u.v. van 1x in de week, dan starten op een vast moment met een start-up. Hierin bespreken we kort wat een ieder kwijt wil op zowel persoonlijk als werkvlak. Je ziet cliënten zowel aan huis, in de mooie omgeving van de Achterhoek, als in ons gezondheidscentrum de Bolster. In dit centrum is positieve gezondheid het uitgangspunt en staat samenwerken hoog in het vaandel. Je gaat zelfstandig aan de slag en geen dag is hetzelfde. Soms zit je een dag op de praktijk, dan ga je weer van hot naar her. En luister je onderweg naar de podcast van onze praktijk op Spotify. En af en toe blok je je agenda voor de administratie, want een goede terugkoppeling naar verwijzers zorgt ervoor dat we zichtbaar zijn en kunnen laten zien wat voor een mooi vak we hebben als ergotherapeut en welke meerwaarde het heeft voor de cliënt.
De dag vliegt voorbij en de leuke en bijzondere momenten delen we met elkaar in de groepsapp.

 

Dit soort dingen zeg jij
‘Wat hoopt u bij mij te komen halen?’
‘Stel we zijn 4 maanden verder, wat is er dan veranderd?’
‘Ik wil me graag verdiepen in hoe ik mijn cliënt nog beter in zijn kracht kan zetten’
‘Ik overleg graag met ergotherapie collega’s en ook met andere disciplines’
‘Ik vind het belangrijk om ergotherapie op de kaart te zetten’
‘Ik vind het leuk om buiten de gebaande kaders te denken’
‘Zal ik u over 2 maanden bellen om te horen hoe het gaat?’

 


Kennismaken
Ben je nieuwsgierig geworden naar wie wij zijn? Neem dan ook een kijkje op onze social media en podcast op spotify. We nodigen je graag uit voor een kopje koffie. Laat je weten hoe jij je koffie drinkt? 

Vacatures 

Op dit moment hebben wij geen vacature openstaan, wel blijven wij nieuwsgierig naar wat jij  ons eventueel kunt bieden. Stuur gerust een brief/ mail, of bel met onze praktijk. Neem contact op met Marieke Ribbers, m.ribbers@ergotherapietenboom.nl of 0655718897

bottom of page