top of page

Locaties

Ergotherapiepraktijk ten Boom werkt in de gehele Achterhoek. Wij hebben meerdere locaties in de regio, maar komen uiteraard ook bij u thuis. Onze locatie zijn:

  • Aan huis behandeling                

  • Locatie de Bolster, Doetinchem

  • Locatie de Hofstraat, Aalten       
     

Aan huis

Elke behandeling kan aan huis plaatsvinden. Hiervoor is geen verwijzing noodzakelijk. Wij rijden dagelijks de Achterhoek door en het is voor ons geen enkel probleem om bij u thuis te komen. Het behandelen aan huis kan juist erg prettig zijn omdat 'het oefenen' direct in uw eigen omgeving plaatsvindt. 

 

Locatie de Bolster

In een gebouw met uitstekende faciliteiten worden diverse zorgdisciplines samengebracht. Uitgangspunt daarbij is de keuze voor Positieve Gezondheid als bindende factor. De Bolster handelt vanuit de gedachte dat een oplossing niet bij één specialisme ligt, maar een behandeling in samenhang een beter en duurzamer resultaat geeft. De Bolster is een centrum waar zorgdisciplines niet alleen samenkomen, maar waar zorgprofessionals ook echt samenwerken aan één centraal doel: werken aan duurzame gezondheid voor cliënten.

 

De Bolster is gevestigd aan de Schubertlaan 1 in Doetinchem.

De Hofstraat

De praktijk is gevestigd in de monumentale oude stoomweverij van de familie Driessen in Aalten. De voormalige textielfabriek staat symbool voor de geschiedenis van het dorp Aalten in de Achterhoek. De fabriek is aan het eind van de 19de tot in de jaren dertig van de 20e eeuw gebouwd en bestaat uit meerdere gebouwen die allen een andere architectuur hebben.  Door een brand in 2002 is het hele complex verwoest en heeft het jaren leeggestaan. Het pand uiteindelijk gerestaureerd en er is een zorg locatie van gemaakt: Zorgplein de Weef.

De praktijk is gevestigd aan Hofstraat 24 in Aalten. Wij zijn aanwezig op dinsdagochtend en vrijdagochtend.

bottom of page